Brandveilig en
getest

EN 1634-1
60 minuten Ei-2

Brandwerende deuren

 

Daarom brandwerende deuren

Brandweer en verzekeringsmaatschappijen stellen steeds strengere eisen aan brandpreventie en brandveiligheid. Bij de bouw van een pand moet er rekening mee worden gehouden dat elk compartiment brandveilig moet zijn. In dit geval zullen ook uw deuren voldoende brandwerend moeten zijn.
 

Brandveiligheid gaat iedereen aan

De bewustwording rondom brandveilig bouwen is de laatste jaren juist sterk toegenomen. Meer en meer zijn we alert of het juiste product volgens het geldende rapport wordt toegepast. Niet alleen architecten en aannemers worden alerter, ook gebouweigenaren en de brandweer zijn kritischer. Het Bouwbesluit is hierin het uitgangspunt. Hierin staan de minimale vereisten waar een gebouw of ruimte aan moet voldoen (bijvoorbeeld dertig of zestig minuten brandwerend).

Om hieraan te voldoen wordt de complexiteit van de toegepaste producten en het assortiment met oplossingen steeds groter. Denkt u hierbij aan onder andere speciale vullingen, onbrandbare regels en verschillende opschuimende materialen. Alleen door toepassing van de juiste gecertificeerde brandwerende producten en de juiste verwerking daarvan kan er daadwerkelijk brandveilig worden gebouwd. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we u goed adviseren en zorgen uit handen nemen.

Klik hier voor de lage prijzen van onze brandwerende deuren